Üzenőfal
Számlaképes vállalkozás IVECO furgonnal munkát vállal hétvégén is éjjel nappal
0670 624-2083
04.19. 10:29
Szabó András
Budapest 7kerböl egy bontott zuhanykabint kellene elhozni Balatonfüzföre várom az ajánlatokat köszi.tel:70-2095526
03.30. 14:30
Rigo Zoltan
Terméskövet szeretnék vissz-fuvarba elhozatni Mórról, Gyomaendrődre. Mennyiség: Kb. 10 tonna . A szállítás időpontja 2018 tavasszal lenne jó.
Molnár Attila 30/6368-705
12.05. 19:50
Molnár Attila

Szállítási feltételek

 

A szerződéses megrendelőinknek a továbbiakban is a szerződésben megkötött módon vállaljuk a szállításokat. 


A szerződésben nem álló megrendelőinknek az alábbi szállítási feltételek szerint vállalunk szállításokat.

Ezeket a szállítási feltételeket minden olyan cégnek, vállalkozásnak a figyelmébe ajánljuk, akik akár rendszeresen vagy akár alkalmanként, de a jövőben szeretnék igénybe venni társaságunk szolgáltatásait. 

1. 
A megrendeléseiket csak e-mailen vagy faxon fogadnánk el, hogy írásos nyoma legyen mindennek, ezért elkerülhessük az esetleges későbbi vitákat a fuvarfeladattal kapcsolatban (határidők, mennyiségek, különleges igények, megrendelt autó típusa..stb.). Lehetőség szerint már a megrendelés alkalmával megpróbáljuk megadni a fuvardíjat, hogy a későbbiekben ez se lehessen vita tárgya. Természetesen egy összetettebb munka esetén ez körülményesebb lehet.

2. 
Amennyiben a fuvarfeladat elvégzésével kapcsolatban a megrendelőnek kifogása lenne, akkor azt kérjük még a számla kiállítása előtt, lehetőség szerint a probléma észlelésekor azonnal jelezze felénk, illetve e-mailen vagy faxon is erősítse meg, hogy az adott ügyet az összes körülményével együtt kivizsgálhassuk. Így elkerülhetjük, hogy olyan összeget számlázzunk ki, amivel a tisztelt megrendelő esetleg nem ért egyet, és erre hivatkozva nem kivánja azt a későbbiekben kifizetni, vagy csak szeretné majd mérsékelni a számla végösszegét.

3.
Szeretnénk, ha a jövőben csak azok a megrendelőink, partnereink kérnék a szolgáltatásunkat, akik vállalják, hogy az elvégzett munka után kiállított számlán szereplő határidőre, azaz maximum 8 munkanapon belül kiegyenlítik a számla végösszegét.
Akik ezt elmulasztanák, sajnos azoknak csak azonnali készpénzfizetés mellett vállalunk további szállítást, illetve meg is tagadhatjuk azt.

4. 
Amennyiben valaki a 8 munkanapos határidőn túl, a felszólítás ellenére még a 30. nap elteltével sem egyenlíti ki tartozását, akkor sajnos az érintett céggel vagy vállalkozással szemben meg fogjuk indítani a felszámolási eljárást, mert nem szeretnénk magunk előtt hónapokig görgetni egy ilyen ügyet. Sajnos előfordulhat, hogy valaki az önhibáján kívül kerül olyan helyzetbe, ami fizetésképtelenné teszi, de nem szeretnénk, ha ez tovább gyűrűzne, és másokat is magával rántana, további vállalkozásokat, családokat hozva ezzel kellemetlen helyzetbe.