Üzenőfal
Számlaképes vállalkozás IVECO furgonnal munkát vállal hétvégén is éjjel nappal
0670 624-2083
04.19. 10:29
Szabó András
Budapest 7kerböl egy bontott zuhanykabint kellene elhozni Balatonfüzföre várom az ajánlatokat köszi.tel:70-2095526
03.30. 14:30
Rigo Zoltan
Terméskövet szeretnék vissz-fuvarba elhozatni Mórról, Gyomaendrődre. Mennyiség: Kb. 10 tonna . A szállítás időpontja 2018 tavasszal lenne jó.
Molnár Attila 30/6368-705
12.05. 19:50
Molnár Attila

Felhasználói feltételek

 

A Média Teher Kft. kizárólag az általa, és a saját nevében feltöltött kínálatokért, illetve az általa elvállalt szállításokért vállal teljes anyagi és erkölcsi felelősséget.

Nem vállalunk semmilyen felelősséget a mások által feltöltött adatokért, ajánlatokért, díjakért, illetve a börzén keresztül megkötött üzletekért.Tisztelt felhasználók!

Ez a börze elsődlegesen azoknak jött létre, akik belföldi alkalmi szállítási lehetőségeket, alkalmi fuvarozókat, gépkocsivezetőket vagy raktárakat keresnek, de nem szeretnének ezért egy viszonylag magas tagdíjat fizetni (pl.TimoCom). Rájuk gondoltunk ugyanis akkor, amikor 2009-ben az ingyenes használati lehetőség mellett döntöttünk. Szeretnénk az olyan vállalkozásoknak kedvezni, akiknek minden segítség jól jön ebben a gazdasági helyzetben. Nem titkolt szándékunk, hogy az ingyenes használati lehetőséggel minél több partner vonjunk be a rendszerbe, ezáltal minél több ajánlattal és minél több üzlettel tudjunk szolgálni a minket felkereső ügyfeleknek.

Akik rendszeresen, akár napi szinten is keresnek alkalmi szállításokat vagy fuvarozókat, azokat is szívesen látjuk, de nekik elsősorban a TimoCom fuvarbörzéjét javasoljuk, akik egy meghatározott havidíjért (kb. havi 30.000 Ft-nak megfelelő EUR), professzionális módon szolgálják ki az ilyen ügyfeleket.

Az ingyenes használat miatt, mi egyelőre nem kívánjuk ellenőrizni a beregisztrált tagjainkat, ezért semmilyen felelősséget sem vállalunk az ő általuk feltöltött adatok valódiságáért, illetve az üzleti etikájukért. Amennyiben a későbbi használat során visszaélésekről vagy tisztességtelen üzleti magatartásokról kapnánk visszajelzéseket felhasználóinktól, akkor komolyan elgondolkodnánk a rendszer tovább fejlesztésén. Igyekeznénk majd kiszűrni, illetve törölni a tisztességtelen felhasználókat, de ez sajnos már olyan plusz munkát jelentene számunkra, ami megszüntethetné a rendszerünk ingyenes használatát.

Kérünk minden felhasználót, hogy kellő gondossággal és tisztességgel használja börzénket. Maximálisan tartsák be az egymással megbeszélt üzleti feltételeket, illetve töröljék a már nem aktuális adatokat, ajánlatokat. Ez mindannyiunk közös érdeke, ezért azt szeretnénk kérni, hogy bármilyen probléma vagy egyéb ötlet esetén, értesítsenek bennünket elérhetőségeinken, illetve használhatják az erre a célra is szolgáló internetes üzenő-falunkat.

A mi részünkről annyit tudunk tenni az aktuális ajánlatok érdekében, hogy konkrét dátumra vonatkozó kínálat esetén, a megjelölt időpont utáni napon töröljük a lejárt kínálatot, illetve a rendszeres, állandóra rögzített ajánlatok esetén, a feltöltéstől számított 30. nap után töröljük az ilyen ajánlatokat rendszerünkből, amiről automatikus e-mail értesítést küldünk az érintett felhasználónak. Ezekkel az intézkedéssekkel próbáljuk csökkenteni a már nem aktuális kínálatok számát, illetve rábírni a felhasználókat, hogy legalább 30 naponként frissítsék ajánlataikat.